/*js-header*/

Tietosuojakäytäntö ja evästeet

versio 3.2, 2017-12-15

Tässä asiakirjassa kuvataan IDC GAMES SL:n tietosuojakäytäntö, yksilöintitunnus B87077632 ja puhelinnumero +34912142847, verkkosivujen keräämien tietojen ja mobiililaitteita koskevien sovellusten osalta, jotka heijastavat sitoumustamme ylläpitää ja taata turvalliset kaupalliset suhteet suojaamalla henkilötietoja ja takaamalla oikeus palveluidemme jokaisen käyttäjän yksityisyyteen.
Kaikkia sivustollamme käydessä annettuja tietoja käsitellään sovellettavien tietosuojalakien mukaisesti ja niitä kerätään, käsitellään ja käytetään vain laillisiin ja oikeutettuihin tarkoituksiin, joista ilmoitamme alla.

  1. Tallennetut tiedot ja niiden tarkoitus

Ensinnäkin, jotta voimme valvoa ja estää luvatonta käyttöä tai toimintaa, joka voi olla laitonta (esim. turvallisuuden ylläpitäminen ja takaaminen tietokonejärjestelmiimme kohdistuneiden hyökkäysten varalta), tallennamme teknisiä anonyymeja tietoja laitteista, jotka käyttävät hosting-palvelimiamme, kuten IP-osoitteesi.

Lisäksi, kun tietokoneeseen tai mobiililaitteeseen on asennettu evästeitä, keräämme anonyymejä tietoja selaushistoriastasi, joka on tarpeen, jotta verkkosivustomme ja sovelluksemme voidaan näyttää oikein tietokoneellasi tai laitteellasi. Nämä tiedot, jotka eivät sisällä henkilötietoja, tallennetaan ja niitä käytetään yksityisesti analytiikan ja tilastojen kehittämiseen ja verkkosivustomme ja sovelluksemme parantamiseen sekä tarjontamme mukauttamiseen mieltymyksiisi. Voit kieltäytyä antamasta meille tällaisia tietoja estämällä evästeiden asentamisen selaimesi määritysvaihtoehtojen kautta, mutta tietyt palvelut eivät välttämättä toimi oikein, jos teet niin. Katso lisätietoja selaimesi ohjeista ja käyttöoppaista.

Toisaalta, jotta voimme tarjota sinulle verkkosivustomme ja mobiilisovelluksiemme kautta saatavilla olevat palvelut, sinun on ensin rekisteröidyttävä käyttäjäksi, jolloin pyydämme voimassa olevaa sähköpostiosoitetta ja osoitettasi ja verotunnistettasi (laskutusta varten) ostosten yhteydessä. Tämä osoite, jos siihen sisältyy oikea nimesi, katsotaan henkilötiedoksi, ja yhdessä muiden pyydettyjen tietojen kanssa tallennetaan käyttäjätiedostoomme, joka on asianmukaisesti rekisteröity Espanjan tietosuojavirastoon, mikä on välttämätöntä, jotta voimme ilmoittaa kaikista niissä tapahtuvista päivityksistä tai muutoksista.

Lopuksi, online-videopelialustamme tai mobiilisovelluksiemme tavallinen käyttö tuottaa merkittävän määrän teknisiä tietoja (pelit, kesto, sijoitukset jne.), jotka on tallennettava takaamaan edistymisesi pelaajana. Näitä tietoja säilytetään palvelimillamme, ja ne voidaan jakaa kolmansien osapuolten kehittäjien kanssa, mutta ne eivät sisällä tunnistetietoja.

  1. Tietojen raportointi

Käyttäjäksi rekisteröitymiseen käytetty sähköpostiosoite voidaan ilmoittaa muille tahoille, jotka muodostavat ryhmän, johon IDC Games kuuluu, jotta voimme tarjota sinulle tietoja muista tuotteistamme ja palveluistamme.

  1. Suostumus kaupallisen viestinnän vastaanottamiseen

Edellä mainitun osalta tämän tietosuojakäytännön hyväksyminen rekisteröitymisprosessin aikana käyttäjänä edellyttää suostumustasi tällaisten tietojen vastaanottamiseen uutiskirjeiden tai muun kaupallisen viestinnän muodossa.

  1. Kolmansien osapuolten verkot

Käyttäjät voivat mahdollistaa IDC-pelien verkko- ja/tai mobiilisovellusten käytön tilinsä kautta eri sosiaalisissa verkostoissa, kuten Facebookissa, Twitterissä, Google+:ssa tai YouTubessa. Sallimalla tämän pääsyn he valtuuttavat nämä sosiaaliset verkostot välittämään tiettyjä profiiliinsa sisältyviä tietoja, kuten käyttäjän koko nimen, valokuvat, yhteystiedot, henkilökohtaiset olosuhteet, jne.

Samalla tavalla, sallimalla tämän pääsyn, käyttäjät nimenomaisesti valtuuttavat meidät:

1) käyttää ja säilyttää käyttöoikeustiedot näihin verkkoihin;

2) käyttää ja säilyttää tietoja, joita nämä verkot viestivät meille;

3) julkaista tiettyjä käyttäjäaktiviteettia IDC Gamesissa, kuten käyttäjän sijoituksen, näissä verkoissa.

Tämän lisäksi, tietyt IDC Games -luettelon videopelit ovat saatavilla kolmannen osapuolen alustoilla, kuten Apple Storessa, Google Play Kaupassa tai Steamissa. Rekisteröitymällä käyttäjäksi näille alustoille hyväksyt heidän käyttöehtonsa ja tietosuojakäytäntönsä, mutta lataamalla yhden tuotteistamme hyväksyt myös IDC-pelien tietosuojakäytännön, jota sovelletaan tietoihin, joita nämä alustat viestivät sinusta.

  1. Oikeus tutustua, oikaista, peruuttaa ja vastustaa (ARCO-oikeudet)

Henkilötietojen omistajilla on oikeus pääsyyn, oikaisuun, peruuttamiseen ja vastustamiseen. Nopein ja helpoin tapa käyttää näitä oikeuksia on käyttää käyttäjätiliäsi ja muuttaa tietojasi suoraan tai poistaa tilisi. Kaikki tiedot, jotka meidän on taltioitava laillisen tai sopimusvelvoitteen nojalla, estetään ja niitä käytetään vain näihin tarkoituksiin sen sijaan, että ne poistettaisiin.

Käyttääksesi näitä oikeuksia, voit kirjoittaa IDC Gamesille (sähköpostitse osoitteeseen info@idcgames.com, tai postitse osoitteeseen C/ Pasamar nº 1, local 3, Las Rozas de Madrid, 28231), ja liittää kopion virallisesta henkilöllisyystodistuksesta.

Samojen kanavien kautta voit myös peruuttaa suostumuksesi yhteystietojen käyttöön mainostarkoituksiin, markkinatutkimukseen tai tyytyväisyystutkimusten kehittämiseen milloin tahansa, ilman taannehtivaa vaikutusta.

  1. Käyttöehdot

Yleisten tietosuoja-asetusten mukaisesti käyttäjille ilmoitetaan, että tässä tietosuojakäytännössä kuvattujen henkilötietojen käsittelyn oikeusperusta on, ensisijaisesti IDC Games -verkon tai -sovellusten käyttöehtojen hyväksymisen yhteydessä viimeisteltyjen palvelujen tarjoamista koskeva sopimus on saatettu kokonaisuudessaan täysimääräisesti ja toissijaisesti käyttäjien oma suostumus.

Jos käyttäjä kieltäytyy antamasta IDC Gamesin pyytämää tietoa tai suostumasta kuvattuihin ehtoihin, mukaan lukien ne, jotka eivät liity sopimusperusteisten palvelujen tarjoamiseen, häntä voidaan estää käyttämästä Palvelua.

  1. Muutokset

Tällä sivulla oleva tietosuojakäytäntö saattaa päivittyä lakisääteisten vaatimusten tai parannusten muutosten ja tuotteidemme ja palveluidemme tarjoamisen ja toimittamisen johdosta. Nämä muutokset ilmoitetaan asianmukaisesti verkkosivuston ja/tai mobiilisovelluksen portaalissa, ja ne tulevat voimaan, kun käyttäjä on kirjautumassa niihin. Edellä mainitusta huolimatta suosittelemme, että käyt tällä sivulla säännöllisesti, jotta voit tutustua sovellettaviin ehtoihin milloin tahansa.